Sivut

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Kuulumisia x8

~ Täällä voidaan hyvin ja eletään perusarkea. Pojilla on ollut lyhyitä hoitopäiviä ja perjantaina meillä on kaikilla vapaata. Menen heti aamusta sokerirasitukseen, jonka jälkeen tehdään jotain kivaa ja nautitaan yhteisestä lomapäivästä.

~ Olen pienen tauon jälkeen innostunut lukemisesta, kun sain anopiltani lainaan Eve Hietamiehen kirjoja. Luen yleensä sängyssä ennen nukahtamista, koska se rentouttaa sopivasti.  

~ Kamppailen syömisen kanssa, koska tällä hetkellä itsetekemäni ruoka ei maistu. En tiedä mikä siinä on, mutta en saa tekemääni ruokaa millään alas. Yritän muistaa useammalta lääkäriltä kuulemani neuvon: syö mikä maistuu, mutta arkena tulee vastaan päiviä, jolloin joudun tekemään ruoan itse. Onneksi Jesse pitää ruoanlaitosta ja kokkaa usein, koska hänen ruokiaan syön mielelläni. #vainraskausjutut  


~ Olen käynyt läpi vauvanvaatteita ja yllätyin siitä, miten paljon ihania vaatteita meiltä löytyy vielä poikien jäljiltä. Osa on tietysti kokoa 40-44cm eikä niille toivottavasti tule käyttöä, mutta jonkin verran on myös koon 50-56cm vaatteita. Vaatteiden joukosta löysin myös paksun kansion, missä oli koko viime raskauteen liittyvät potilaskertomukseni. Osan asioista olin unohtanut, osa järkytti ja osasta tuli huojentunut olo. Hetken ehdin jo miettiä mihin tässä on ryhdytty, mutta luotan siihen, että kaikki menee hyvin. 

~ Ei olla hankittu vauvalle vielä mitään muuta kuin vaatteita, joita olen ostanut hyvistä aleista jo ennen raskautta. Olen googletellut vaunuja, pohtinut yhdessä Jessen kanssa mitä koetaan tarpeellisiksi hankinnoiksi ennen vauvan syntymää, missä vauva nukkuu, mihin tulee hoitotaso jne. Suunnitteleminen on ihanaa ja jännittävää samaan aikaan!

~ Jimi ja Theo ovat vauvasta hellyyttävän innoissaan ja puhuvat hänestä "meidän vauvana". Joka aamu he tulevat herättämään minut vetämällä peittoni pois ja kysymällä onko vauva vielä vatsassa ja tökkäävät sitä. Theo on jo nimennyt vauvalle omia leluja ja kaikki pieniltä näyttävät vaatteet ovat vauvan. Eniten pojat ovat innoissaan siitä, että heistä tulee isoveljiä ja he saavat leikkikaverin. 


~ Tänään mennään testaamaan luistelemista ensimmäistä kertaa. Pojat saivat luistimet joululahjaksi, joten on aika kaivaa omani varastosta ja lähteä kokeilemaan. Ollaan puhuttu luistelemisesta ja jääkiekon pelaamisesta jo viime kesästä asti, joten innostuksenpuutteeseen tuskin kaatuu uuden taidon opetteleminen.   

~ Meillä on uusi kahvinkeitin, vihdoinkin Moccamaster. Vanha hajosi ja oli aika hankkia uusi. Päädyttiin Moccamasteriin ja ollaan tyytyväisiä valintaamme. Itse olen tosin vasta keittänyt sillä kahvia ja Jesse on toiminut tyytyväisenä juojana, koska en pysty juomaan kahvia tällä hetkellä. Kaipaan kahvia, mutta ehkä sitä saa juoda taas enemmän kuin tarpeeksi raskauden jälkeen.  

Kivaa viikonjatkoa!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voin ehkä alkaa päivittämään instastoreihin myday -tyylisiä pätkiä? :) videoita en osaa editoida eli YouTubea en ole valloittamassa :D

   Poista
 2. Vaunujen kanssa kamppailleena voin lämpimästi suositella britaxin smile 2 mallia. Paljon onnea perheen lisäyksestä! Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää tutustua Smileihin :) Tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 3. Todella kiva postaus taas kerran! Olitko muuten tänään Ideaparkissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Joo olin, ilmeisesti näit mut? :)

   Poista
  2. Joo näin NewYorkerissa. Sun blogia/instaa olen pitkään seurannut. Hetken silti pohdin, että oletkohan se oikeasti sinä vai joku muu samannäköinen! :D Hassua! Ps. Olet kaunis!

   Poista
  3. Aijaa :D Oli kiva käydä Ideaparkissa, mukavaa vaihtelua pääkaupunkiseudun ostoskeskuksiin :) ja kiitos kehuista :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3