Sivut

maanantai 1. tammikuuta 2018

Haave muuttui todeksi

Ihanaa uutta vuotta 2018 teille kaikille! 

Meille tämä vuosi tulee olemaan ikimuistoinen, täynnä rakkautta, odotusta ja jännitystä.


Jos kaikki menee hyvin, meille tulee heinäkuun alussa vauva. 

Ette tiedäkään miten kauan olen halunnut jakaa ilouutisen tänne ja miten vaikea on ollut sivuuttaa näin iso ja ihana asia muista jutuista kirjoitellessani. Tein raskaustestin marraskuun alussa ilman sen kummempia oireita ja yllätyin iloisesti, kun kaksi vaaleaa viivaa piirtyi testiin. Oltiin todella onnellisia, soitin neuvolaan ja ensimmäisen neuvolakäynnin lisäksi varattiin aika kunnallisen järjestämään varhaisultraan kohdunulkoisen raskauden poissulkemiseksi. Heti alusta olin selittämättömällä tavalla varma siitä, että alkuraskaus sujuu hyvin enkä pelännyt keskenmenoa lainkaan niin paljon kuin olin kuvitellut. Pelkoa hälvensi myös voimakas pahoinvointi, mikä alkoi muutama päivä plussan jälkeen, rv 5. Se oli todella raskasta niin henkisesti kuin fyysisestikin enkä paljon muuta tehnyt pari kuukautta kuin kävin töissä ja makasin kotisohvalla. Pahoinvointi helpotti vasta ihan hiljattain ja nyt muutaman päivän olen nauttinut olostani ihan täysin, kasvava vatsa on ihana ja elämäniloni on palannut. Olen niin käsittämättömän onnellinen! Takana on nyt kaikenkaikkiaan kolme ultraa ja vauva voi hyvin. Raskausviikkoja on 13 ja seuraava (ylimääräinen) neuvola on huomenna.

Blogi alkaa päivittyä aktiivisemmin nyt, kun pahoinvointi on hellittänyt. Raskauden myötä blogiin tulee varmasti paljon juttua raskaudesta ja jännityksellä odotan miten kaikki sujuu. Kerron enemmän mm. siitä miksi olemme käyneet ultrassa jo niin monta kertaa, mitä oireita minulla on ollut, miten raskautta seurataan jne. 

En tiedä miten lopettaisin tekstin, mitkään sanat ei riitä kuvaamaan täällä vallitsevaa tunnetta! <3

26 kommenttia:

 1. Ihana uutinen <3 paljon onnea :)
  Emmi / mustavalkoista.fi

  VastaaPoista
 2. Vauvauutiset ovat ihania! :)

  Paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 3. Jeejeejee oon niin onnellinen teidän puolesta ❤ vähän aavistin ja toivoin näitä uutisia. Joten kovasti onnea ja elellään sitten vauva-arkea aika samaan tahtiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea :)<3 No niinpä, sit on pakko treffata kahvittelun ja vauvojen merkeissä;)

   Poista
 4. Voi miten ihana uutinen, kylläpä tuli hyvä mieli teidän puolesta! Mahtava tapa aloittaa uusi vuosi! Hyviä vointeja ja kaikkea jännittävää tälle vuodelle – sitä lienee luvassa ilman erityisiä toivotuksiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti kiitoksia Milla! :) Hyvää ja sukhia uutta vuotta! :)

   Poista
 5. Ihana uutinen! Onnea odotukseen! -kirmi

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava uutinen vuoden ensimmäiselle päivälle. Olenkin miettinyt, mahdatko jo olla raskaana, kun et ole paljoakaan tänne postauksia viime aikoina tehnyt.

  Paljon onnea Sinulle ja perheellesi. Innolla odotan postauksiasi odotuksesta. Meinaatko paljastaa meille lukijoille vauvan sukupuolen?

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Leena! :) Varmaan moni aavistikin siitä, kun on tosiaan ollut aika hiljaista täällä.

   Meinaan kertoa vauvan sukupuolen, kun se meille selviää. Ihan on kyllä poikaolo! :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 7. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Kyynel tuli silmään jo otsikosta, kun ajattelin että NYT JEEEE! Haluan väittää aavistelleeni tätä jo joulukuussa blogihiljaisuudesta ja jostain sivulauseesta tarttuneesta ajatuksesta tai kuvan eleestä. :D Mutta joka tapauksessa, älyttömästi onnea teidän koko perheelle ja hyviä vointeja! <3 <3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä, kiitos! <3 Moni sanoo aavistaneensa, hauska kuulla :D Meille tulee nyt molemmille 2018 vauvat <3

   Poista
 8. Ihania uutisia! Paljon onnea ja hyvää vointia!

  VastaaPoista
 9. Miten ihania uutisia! Niin paljon onnea ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3